Bel voor Advies: 020 646 11 84
huurrecht contract

Huurincasso Amsterdam

Wegens de jarenlange ervaring in het huurrecht zijn de advocaten van Oudaen advocatuur  gespecialiseerd in huurincasso’s van zowel woonruimtes als bedrijfsruimtes. Indien de huurschuld meer dan drie maanden bedraagt of indien de huurder zijn huurpenningen stelselmatig niet op tijd betaald, dan kan Oudaen advocatuur voor u een procedure starten tot het incasseren van de verschuldigde huurpenningen en/of tot beëindiging van de huurovereenkomst en tevens de ontruiming van het gehuurde.

Naast het succes van de procedure is ook de haalbaarheid van uw vordering van belang want van een kale kip valt natuurlijk weinig te plukken. Natuurlijk streeft Oudaen advocatuur  naar een incasso uitkomst waarin uw debiteur onze incassokosten voldoet.

Indien u als verhuurder last heeft van niet of slecht betalende huurders kunt u bij Oudaen advocatuur terecht. De advocaten van Oudaen advocatuur staan gelijk voor uw klaar. Indien u vragen heeft over  incasso’s,  neemt u dan gerust contact op met Oudaen advocatuur.

Informatie over