Bel voor Advies: 020 646 11 84
arbeidsrecht

Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam

Wie te maken krijgt met een arbeidsrechtelijke kwestie komt er al snel achter dat een concreet antwoord moeilijk te vinden is, indien men niet geschoold is in, zowel de wetgeving, als wel de omvangrijke jurisprudentie. Daarnaast is het bij het arbeidsrecht van belang om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen, aangezien er vaak druk op de zaak staat. Een verkeerde beslissing is moeilijk bij te sturen en kan nadelige gevolgen hebben. Dit maakt dat het arbeidsrecht dynamisch is. Het is dan ook van belang dat een arbeidsrecht advocaat u snel en concreet van dienst is.

Zoekt u een in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat in Amsterdam? Dan bent u bij Oudaen Advocatuur aan het goede adres. Bij Oudaen Advocatuur kent het arbeidsrecht een eigen volwaardige praktijk. Er is meer dan ruime ervaring op het gebied van:

Daarnaast heeft is er bij Oudaen advocaten een ruime kennis over de rechten en plichten van de zzp’er/ freelancer.

Aangezien de arbeidsrechtelijke zaken naar hun aard vaak urgent zijn, is het verstandig om tijdig advies te winnen. Indien u op zoekt bent naar een ontslag specialist of arbeidsrecht advocaat in Amsterdam, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

In de volgende situaties is het van belang dat u zo snel mogelijk advies in wint van een arbeidsrecht advocaat;

–       Indien u iemand op staande voet wilt ontslaan of op staande voet ontslagen bent.
–       Indien u een vaststellingsovereenkomst/beëindigingovereenkomst krijgt aangeboden.
–       Bij een ontvangst van een verzoekschrift tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst.

Informatie over